Am adăugat în aplicația NexusEasyRetail (v.21.15), în fereastra "Alte documente", specifică operării documentelor complementare, un tip nou de document, "Inventar parțial".

La finalizarea inventarelor parțiale, produsele care nu figurează în document sunt considerate neinventariate, stocul acestora rămânând neschimbat.

Astfel, este posibilă deschiderea simultană a mai multor documente de inventariere partială, cu condiția ca același articol să nu fie prezent în mai multe inventare.

Spre deosebire de inventarele parțiale, inventarele obișnuite consideră ca fiind inventariate toate produsele de pe clasa pentru care s-a deschis inventarul (sau chiar intreaga gestiune, în cazul în care nu se alege o clasă), iar articolele negăsite faptic sunt considerate minus inventar.

La data de 4 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Produse inventar in interfata de vanzare prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.15. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.15 | Nexus Media