In urma actualizarii la versiunea 6 a serviciului web al ANAF destinat interogarii datelor fiscale ale firmelor din Romania, in Nexus ERP s-au modificat procedurile de verificare parteneri si verificare societati astfel incat se preia si starea inscrierii in registrul RO-eFactura.
Serviciul ANAF intoarce doar starea de la data interogarii nu si data inscrierii. In consecinta, in cazul in care partenerul figureaza pe ANAF ca fiind inscris in registru iar in Nexus nu este completat campul [Data inscriere in registrul RO-eFactura], se va considera ca data de inscriere prima zi a lunii in care s-a facut interogarea.
Aceasta informatie este completata automat si la preluarea automata a datelor partenerului atunci cand se apasa butonul [?] de langa CIF.

La data de 23 Decembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Procedura de verificare parteneri: Preluare stare inscriere partener in registrul RO-eFactura prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Parteneri.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.18.129. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.18.129 | Nexus Media