Pentru salariații care beneficiază de sumele prevăzute de .art. III alin. (1) și (2) din OUG 92/2020 - 50% trebuie adăugată o înregistrare în tabul "Subvenții" din modulul "Contracte de munca". În momentul în care se primește un număr de convenție, trebuie completat pentru salariații respectivi "Număr convenție" și "Data convenție". Completarea acestor campuri este necesară pentru generarea tabelului nominal.
Fișierele .xml pentru semnarea convenției și tabelul nominal se generează din modulul "Salarii" > "Asistent">"Generare documente online pentru platforma aici.gov.ro".

La data de 3 August 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Procedură acordare sume prevăzute de .art. III alin. (1) și (2) din OUG 92/2020 - 50% - semnare Convenție și tabel nominal prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.13. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.13 | Nexus Media