În aplicația NexusERP am creat un utilitar prin intermediul căruia putem vizualiza documentele încărcate din aplicația Nexus Foto ⇨ Konta.
De asemenea, putem bifa documentele ca fiind operate și le putem asocia/cupla cu documentele operate în NexusERP.
Nexus Foto ⇨ Konta
Tipurile de documentele pe care le putem încărca cu ajutorul aplicației Nexus Foto ⇨ Konta sunt:
- Facturi clienți
- Bonuri fiscale
- Z vânzări
- Încasări clienți
- Dispoziții încasare
- Facturi furnizori
- Plăți furnizori
- Dispoziții plată
- Registru de casă
- Extras cont bancă
- Deconturi deplasări
- Comenzi expediție
- Alte documente.
Pentru asociarea documentelor încărcate cu documentele operate în Nexus am creat asistenți de asociere în modulele corespunzătoare.
Exemplu de utilizare:
1. Se încarcă documente prin intermediul aplicației Nexus Foto ⇨ Konta. Documentele încărcate vor fi salvate în arhivă.
2. Se deschide utilitarul Prelucrare documente primare din Instrumente. Implicit, vor fi afișate doar documentele neoperate.
3. Se bifează operarea documentului.
4. Se utilizează asistentul de "Asociere atașament" din cadrul documentului operat pentru a atașa înregistrarea curentă cu imaginea deschisă în fereastra de preluare documente. După asociere, acesta va putea fi vizualizat în pagina de Linkuri.

La data de 22 Noiembrie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Prelucrare documente primare încărcate prin intermediul aplicației Nexus Foto ⇨ Konta prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.1.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media