În modulul "Contracte de muncă", in fereastra care conține date despre angajator, am inclus posibilitatea de a selecta reprezentantul legal și semnatura care se utilizează pentru adeverințe din informațiile introduse în modulul "Societăți" - pagina Conducere.

La data de 13 August 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Preluare reprezentant legal și semnatură adeverințe din semnăturile societății prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media