În aplicația Nexus ERP, în modulul Compensări la adăugarea unei linii va fi preluat automat cursul BNR (dacă compensarea este în deviz). La schimbarea devizului se va actualiza automat cursul conform BNR. De asemenea, utilizatorul poate prelua manual cursul folosind butonul BNR.
Modificarea este funcționala începând cu patch 18.26.78.

La data de 4 Septembrie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Preluare Curs BNR automat la adăugarea unei linii de Compensări în devize prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Compensari.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.26.78. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.26.78 | Nexus Media