In modulul Comenzi pentru furnizori, la adaugarea din Referate aprovizionare am adaugat o bifa noua "Preiau observatii din antet". In momentul in care optiunea este bifata se preiau observatiile din documentele referatelor de aprovizionare selectate si se completeaza in tabul Observatii.
Modificarea va fi disponibila incepand cu update-ul 18.13

La data de 26 Martie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Preluare camp Observatii la adaugare in Comenzi furnizori din Referate aprovizionare prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Referate aprovizionare.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media