Începând cu versiunea 23.3 în modulul Facturi clienți am inclus posibilitatea de a specifica partenerul pentru care se face livrarea, în cazul în care acesta este diferit de clientul pentru care s-a emis factura.
Completarea acestui câmp este necesară, mai ales, în cazurile în care factura se emite către un client din UE, iar livrarea se realizează către un client NON UE, pentru a putea declara corect facturile în Declarația 390 și Declarația intrastat.

La data de 17 Martie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitatea specificare Partener livrare în modulul Facturi clienți prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Decontul de T.V.A. .

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.17.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.3 | Nexus Media