Am modificat aplicația NexusEasyRetail astfel încât utilizatorul final să poată schimba imaginea de fundal din pagina de login (ce apare dupa delogare)

Astfel, în cazul în care utilizatorul adaugă în folderul "Imagini" a aplicației NexusEasyRetail o imagine cu denumirea "imagine-login.jpg", atunci în pagina de login se va încărca automat aceasta (altfel se va incărca cea setată implicit din kit, ca până in prezent).

Setarea unei imagini personalizate, reprezentativă pentru activitatea pe care o desfasoară firma sau una cu logoul firmei este utilă în cazul în se lucrează cu delogare automată sau aplicația rămâne deschisă mai mult timp pe pagina de login, cu fața spre client.

Se recomandă utilizarea unei imagini proporționate corect pentru rezolutia în care se utilizează aplicația.

La data de 31 Iulie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitatea schimbare imagine de fundal din pagina de login în aplicația NexusEasyRetail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.12.266. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.12.266 | Nexus Media