Am introdus in aplicatia NexusERP(18.22.206), in modulele: Marfuri cu ridicata, Materii prime, Materiale consumabile, Ob.inventar in magazie, Ob.inventar in folosinta, Ambalaje si Produse si semifabricate, posibilitatea de a lista raportul Registru stoc la o anumita data, ora si minut.

La data de 13 Iulie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitatea de a lista raportul "Registru stoc" la o anumita data, ora si minut prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Analiza stocuri.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.22.206. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.22.206 | Nexus Media