S-a introdus in aplicatia Nexus ERP(v.19.36.44), in cadrul raportului Extras de cont din modulul Urmarire clienti, posibilitatea de a afisa stampila sau semnatura digitala, intr-una din casutele disponibile alea sectiunii "Semnaturi de introdus pe raport". Astfel, trebuie stabilita imaginea urmand urmatorii pasii: Instrumente -> Setari rapoarte personalizate -> Factura -> Semnatura factura. Dupa ce ati setat imaginea, trebuie sa includeti in sectiunile pentru semnaturi secventa " %imagine_semnatura% ".

La data de 19 Noiembrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitatea de a afisa stampila in raportul Extras de cont din modulul Urmarire clienti prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Urmarire clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.36.44. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.36.44 | Nexus Media