Am adăugat în cadrul raportului "Fișă client" aferent modulului "Urmărire clienți" din aplicația NexusERP (v.20.20.120), o setare nouă "Includ facturi la bonuri fiscale" (implicit nebifată).

Astfel, în cazul în care utilizatorii bifează setarea mai sus menționată, în cadrul raportului vor fi afisate și facturile la bonuri fiscale operate pe clienți și bonurile cu care s-au încasat acestea.

La data de 30 Octombrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate vizualizare în cadrul raportului "Fișă client" a facturilor aferente bonurilor fiscale prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Urmarire clienti.

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.20.120. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.20.120 | Nexus Media