Pentru a facilita verificarea facturilor primite de la furnizori prin intermedul sistemului RO e-Factura, începând cu versiunea 23.1, va fi disponibil în cadrul modulului "Mesaje SPV" din aplicația NexusERP, butonul "Vizualizez factura furnizor".

Acesta este activ doar pentru mesajele de tip "FACTURA PRIMITA" și permite vizualizarea facturilor primite cu o structură xml validă în RO e-Factura, într-un format clasic, similar raportului "Factură furnizor".

Ulterior, putem efectua diferite operațiuni deja cunoscute, aferente raportului afișat: îl putem imprima, salva pe disc, arhiva electronic, trimite prin e-mail şi aşa mai departe.

Această funcționalitate este complementară celei introduse pe site-ul nexuserp.ro/ro-e-factura-convertor-din-xml-in-pdf unde s-a pus la dispoziție în mod gratuit un convertor din e-Factura XML în PDF. Aici se poate încărca fișierul xml manual și vizualiza factura.

La data de 21 Octombrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate vizualizare factură de la furnizor primită în Mesaje SPV ANAF prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Mesaje SPV ANAF.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.14.100. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.3.1 | Nexus Media