Începând cu versiunea 22.12 am modificat asistentul de Verificare parteneri, astfel încât să permită și verificarea partenerilor din UE.
La verificare vor fi disponibili atât parteneri din România cât și din UE. Apelarea butonului Verificare stare actuală parteneri va verifica doar partenerii care sunt din România.
Butonul Verificare TVA VIES va parcurge toti partenerii afișați în grid, iar în cazul în care codul de TVA este unul valid, se vor actualiza informațiile cu privire la Plătitor TVA și Adresă .

În cazul în care la verificarea în VIES se primește răspuns "Cod tva invalid", înseamnă că numărul de identificare în scopuri de TVA pe care doriți să-l verificati nu există, nu a fost activat pentru tranzacțiile în interiorul UE sau înregistrarea nu este încă finalizată (unele țări ale UE impun o înregistrare separată pentru tranzacțiile efectuate în interiorul UE).

La data de 23 August 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate verificare parteneri din UE prin intermediul asistentului Verificare parteneri din modulul Parteneri prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Parteneri.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.12 | Nexus Media