Am modificat aplicația Nexus Easy Retail (v.22.16.79) astfel încât în cazul în care documentul curent are asociat un partener, atunci la selectarea unui articol să fie citit din nou prețul din lista de preț, luând în calcul partenerul și grupul de ofertă al acestuia. În cazul în care este definită o lista de preț pe partener sau pe grupul de ofertă, atunci pe bonul fiscal se va adauga articolul cu prețul personalizat.

Modificarea partenerului de pe document ulterior adăugării articolelor nu este permisă dacă cel puțin unul din cei doi parteneri are listă de preț personalizată. Este necesară anularea bonului fiscal sau salvarea lui ca bon în așteptare și operarea din nou a articolelor dupa alegerea clientului. Similar, în cazul în care se dorește ștergerea de pe bon a unui client care are listă personalizată de preț.

La data de 26 Octombrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate vânzare produse în aplicația Nexus Easy Retail cu prețul personalizat pe client prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.11.245. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.16.79 | Nexus Media