Am modificat aplicația NexusEasyRetail - toate tipurile de interfață (21.8.) astfel încat să poată fi utilizate punctele de fidelitate.

Astfel, se va seta pentru fiecare produs în parte valoarea punctului de fidelitate. În functie de vânzările efectuate, se vor acumula pe fiecare client în parte puncte pe fidelitate.

La rândul lor, articolele de tip discount vor avea asociată o valoare a punctului de fidelitate. Prin includerea acestora pe bon se vor scădea punctele de fidelitate.

Pentru a avea acces la articole de tip discount în aplicația NexusEasyRetail, este necesar să:
- adăugați în aplicația NexusERP, pe Pos, în lista de conturi din care se face vânzarea și articolele de tip "Discount".
- adăugați articolele de tip discount într-o listă de preț, cu un preț generic, (prețul se poate modifica ulterior la adaugarea acestuia pe bon în aplicația NexusEasyRetail)
- asociați articolelor de tip discount o grupă. In cazul interfeței Supermarket sau Magazin, grupa trebuie fie să aibă bifat faptul ca permite afișarea în interfața Supermarket, respectiv Magazin. Pentru interfața Fast Food, Restaurant, respectiv Catering, grupa trebuie să fie asociată unei secții de pe locația de vânzare.

Acest mod de lucru este util pentru atragerea și fidelizarea clienților.

La data de 6 Aprilie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate utilizare puncte de fidelitate în aplicația NexusEasyRetail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.4.202. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.8 | Nexus Media