Am adăugat in aplicația NexusERP (v.22.7), în fereastra de editare a unei locații de vanzare, câmpul "Masă implicită". Aceasta se autocompletează automat cu prima masă adăugată pe locația de vânzare, utilizatorul având posibilitatea să o schimbe ulterior.

În aplicația NexusEasyRetail - FastFood, în cazul în care locația de vânzare are setată masă implicită, atunci bonul se va înregistra pe masa respectivă, altfel, la validarea bonului, utilizatorul va fi directionat pe pagina "Date suplimentare" unde trebuie să completeze numărul mesei.

Asocierea mai multor mese unei locații de tip FastFood este recomandată în cazul în care timpul de așteptare pentru realizarea comenzilor este mai mare de 2-3 minute și se dorește utilizarea dispozitivelor de localizare (TENT-uri) pentru predarea comenzii către client.

Astfel, pentru fiecare dispozitiv de localizare se va adăuga câte o masă pe locația de vânzare, numărul mesei fiind de fapt numărul dispozitivului. La achitarea bonului fiscal, clientul va primi un dispozitiv de localizare și se va specifica numărul acestuia pe bon (număr masă). La finalizarea comenzii, se va identifica clientul după numărul locatorului și i se vor înmâna produsele comandate.


La data de 16 Iunie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate utilizare dispozitive de localizare cu aplicația NexusEasyRetail - FastFood prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Fast-Food şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.7. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.7 | Nexus Media