Am adaugat in aplicatia NexusERP (v.20.3) in pagina de trimitere a unui raport pe mail, din fereastra de vizualizare a acestuia (in partea dreapta), optiunea "Trimite o copie utilizatorului logat". Optiunea se salveaza pe societatea curenta si pe utilizatorul curent.
Daca optiunea este bifata, se va trimite o copie a raportului si utilizatorului logat.

La data de 9 Ianuarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate trimitere email si utilizatorului logat din fereastra de afisare a raportului prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Transport Expeditii şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.3. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.3 | Nexus Media