Am adăugat în aplicația NexusERP (v.21.1.1), în cadrul modulului "Opțiuni dosar contabil", pe pagina "Mesaje SPV ANAF", un câmp nou, "Trimitere document descărcat pe mail la". Acesta are ca și variante:
- Fară (implicit)
- Adrese de email destinatie 1
- Adrese de email destinatie 2
- Adrese de email destinatie 3

Adrese de email destinatie 1, 2, si 3 fac referire la campurile setabile pe fiecare dosar contabil.

Ulterior, în cadrul modulului "Mesaje SPV ANAF", la descărcarea automată a mesajelor SPV, pe lângă salvarea în baza de date și în folder-ul local, se vor trimite documentele și pe mail, la adresele specificata pe fiecare dosar in parte. Adresa expeditorului va fi preluată din setările din Opțiuni Generale/Expeditor email.

La data de 14 Decembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate trimitere automată mail cu documentele descărcate în cadrul modulului Mesaje SPV ANAF prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.1.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.1.1 | Nexus Media