Am implementat în aplicația NexusERP (v.22.7) și transmiterea facturilor aferente bonurilor fiscale prin intermediul sistemului RO e-Factura. Similar facturilor de client, la validarea unei facturi la bonuri fiscale se va genera o solicitare în modulul Solicitari SPV ANAF, care va fi ulterior transmisă la ANAF utilizând butonul "Trimitere solicitari e-Factura catre ANAF".

Generarea fisierului .xml se poate realiza și manual, din fereastra de editare a facturii la bon, de pe butonul "Asistent-Generare fisier xml e-Factura".

Pentru mai multe detalii privind utilizarea sistem de facturare electronică e-Factura ANAF accesați link-ul:
https://docs.nexuserp.ro/articol/Sistem-obligatoriu-de-facturare-electronica-e-Factura-ANAF/3114

La data de 14 Iunie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate transmitere facturi la bonuri fiscale prin intermediul sistemului RO e-Factura prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi la bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.7. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.7 | Nexus Media