Am adăugat în aplicația NexusERP (v.22.5.129.), în fereastra de editare a unei înregistrări din modulul "Aparate de marcat fiscale", câmpul "Tipărește numărul notei pe bonul fiscal" (implicit debifat).
În cazul în care se bifează, atunci la listarea unui bon fiscal, se va tipari în partea inferioara a bonului, cu o dimensiune marită, numărul notei de plată asociată bonului fiscal.
Aceasta opțiune este utilă pentru cazurile în care cumpărătorul trebuie să revină pentru a ridica o comandă, identificarea notei de către operatorul de la casă fiind astfel mai facilă.

În același timp s-a introdus și în fereastra de editare a unei secții, câmpul "Tipărește numărul notei pe comandă" (implicit debifat).
În cazul bifării acestuie, se va tipări pe comanda de secții (bar, bucatarie, etc...), cu o dimensiune marită, numărul notei de plată, facilitând astfel identificarea notelor de interes de către personalul care lucrează la comenzi.

La data de 20 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate tipărire număr notă pe bonul fiscal si pe comenzile de secții prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Fast-Food şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.5.129. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.5.129 | Nexus Media