În cadrul aplicației Nexus Online Recepții este disponibilă generarea codurilor de bare EAN13 și tipărirea de etichete pe imprimantele de etichetare din sistem, gestionate de aplicația Nexus Print. Codul de bare conține codul produsului și cantitatea acestuia (similar codului de articol cântăribil).
În acest sens au fost create în Nexus două setări :
- "Funcție etichetă" - prin intermediul căreia se va formata textul etichetei, aceasta conține structura codului de bare EAN13 care respecta formatul ales. Funcțiile se creează în cadrul modulului Funcții customizate cu tip Text imprimantă etichetă (inline) și vor conține 2 câmpuri: id_imprimanta (id-ul intern din Imprimante) și text_tiparit (reprezentând structura etichetei);

-"Format cod cântăribil" - unde se va stabili numărul de caractere pentru cantitate si pentru codul extern al produsului.
La selectarea unui produs pentru adăugarea pe document se va bifa opțiunea "Tipărește eticheta" dacă se dorește generarea etichetei la validarea documentului.

Aplicațiile Nexus Transferuri Online și Nexus Producție Online au fost modificate pentru a permite scanarea codurilor de bare specifice articolelor cântăribile, identificând atât articolul cât și cantitatea la adăugarea unui produs prin scanare.
Pentru a putea fi în concordanță formatul de cod ales pentru tipărire cu cel dorit la scanare s-a adăugat setarea "Format cod cântăribil" și pentru aplicațiile: Nexus Livrări Online, Nexus Transferuri Online și Nexus Producție Online.

La data de 22 Iulie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate tipărire etichete produse în aplicația Nexus Online Recepții prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.5. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media