Am modificat aplicația NexusERP (v.23.4) pentru a trata situația în care se dorește tipărirea etichetelor pentru coduri de bare pe imprimante aferente altor numere de dispozitiv față de cel curent.
Pentru a realiza acest lucru, este necesară setarea adresei serviciului Nexus Device pentru fiecare număr de dispozitiv utilizat, în fișierul setari.ini, ca în exemplul de mai jos:

[DispImprim]
AdresaNexusDevice5=http://localhost:55331
AdresaNexusDevice3=http://localhost:55332
AdresaNexusDevice8=http://192.168.0.17:55334;Magazin

Astfel, în cazul în care imprimanta la care vrem sa tipărim codurile de bare este setată pentru dispozitivul 8, se va specifica în fișierul setari.ini, în grupul [DispImprim], AdresaNexusDevice8=ip:port.

În cazul în care imprimanta aleasă este aferentă dispozitivului curent utilizat, se va lua în calcul cu prioritate adresa specificata în grupul [DispImprim] pentru acesta, iar daca nu este setată, se va lua în calcul cea din opțiuni generale.


La data de 13 Ianuarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate tipărire etichete coduri de bare la imprimante setate pe alt număr de dispozitiv față de cel curent prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Dashboard BackOffice.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.4. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.4 | Nexus Media