La "Finalizare pregătire livrare" din forma de editare a aplicației "Nexus Online Livrări" am adăugat opțiunea "Cu generare factură/aviz + titpărire documente". Aceasta prezintă funcționalități asemănătoare opțiunii " Cu generare factură/aviz", cu deosebirea că la generarea documentelor se vor tipări automat la imprimantă și documentele create (factură sau aviz). Dacă optați pentru această opțiune, tipul de formular printat va fi cel setat pe partenerul comenzilor, adică "Formular factură"/"Formular aviz" din modulul "Parteneri". Implicit partenerii au selectat "- Raport implicit -", ceea ce înseamnă că la tipărire se va lua în calcul raportul implicit setat în opțiuni "Facturi clienți"/"Avize de însoțire marfă". Pentru ca acest lucru să se realizeze cu succes este necesară selectarea unei imprimante grafice în setările aplicației de livrare.
Această funcționalitate este disponibilă și la tipărirea facturii sau avizului din aplicația NexusERP.

La data de 10 Decembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate tipărire documente pentru finalizare pregătire livrare cu generare factură/aviz prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Livrari Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.23. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.23 | Nexus Media