Am adăugat în aplicația NexusEasyRetail (v.22.12), în meniul din dreapta al aplicației, butonul "Retipăresc bon anterior".
Cu ajutorul acestuia utilizatorul poate să trimită la casa de marcat o copie nefiscală a bonului operat anterior, care s-a înregistrat cu succes pe casa de marcat însă a ieșit deteliorat, sau incomplet.

La data de 2 Septembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate tipărire copie nefiscală bon anterior din aplicația NexusEasyRetail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.12 | Nexus Media