La importul bonurilor fiscale prin API am adăugat un nou parametru, tiparire_comenzi. Setarea parametrului tiparire_comenzi cu 1 va determina tipărirea comenzilor către secțiile de bucătărie. Listarea cu succes a comenzilor este condiționată de specificarea câmpurilor id_masa și id_pos (configurat pe dispozitivul fiscal) în antetul bonului.
Documentație import API bonuri fiscale: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=1946
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 23.2.

La data de 7 Martie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate tipărire comenzi la importul bonurilor fiscale prin API prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Fast-Food şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.2. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.2 | Nexus Media