Începând cu versiunea 24.1, în lista de câmpuri disponibile pentru afișare în modulul Gestionare cântare am inclus Categorie și Imagine. Acestea au fost adăugate pentru a fi exportate ulterior în script-ul cântarului T-SCALE.
Câmpurile sunt editabile și se vor completa manual de către utilizator. Imagine va reține o denumire de imagine.
La export, coloanele vor fi mapate cu coloanele Category și Image. În cazul în care categorie nu este completat se va prelua denumirea clasei.

La data de 13 Februarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate stabilire Categorie și Imagine produse pentru cântarele T-SCALE prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Lite şi modulul Gestionare cantare.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.1 | Nexus Media