Am adăugat în fereastra de editare a unei înregistrări din cadrul modulului "Listă tichete de masă" din aplicația NexusERP (v.20.16.28.) câmpul "Tip". Acesta poate avea una din valorile: Tichete de masă, Tichete de vacanță, Tichete cadou sau Altele, implicit fiind setat pe Tichete de masă.

În cazul în care tipul tichetului este "Tichete de masă", în interfața NexusEasyRetail, numărul de tichete maxim permis va fi numărul maxim de zile lucrătoare din lună. Pentru celelalte tipuri de tichete nu va exista această limitare.

La data de 29 August 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate specificare tip tichet în modulul "Listă tichete de masă" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.16.28. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.16.28 | Nexus Media