Începând cu versiunea 21.12 În modulul "Catalog rețete" se poate specifica modul de calcul a datei de expirare a produsului. La editarea articolului este disponibilă opțiunea "Mod calcul dată expirare" de unde utilizatorul poate selecta una din opțiunile:
1. Fără: Data de expirare nu se va calcula:
2. Minimul datei de expirare a ingredientelor:
3. Data producției + Valabilitate: Se va ține cont de numărul de zile de valabilitate specificat în modulul de "Bunuri și servicii - Articole".

La data de 17 August 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate specificare "Mod calcul dată de expirare" în modulul "Catalog rețete" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Catalog retete.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.12 | Nexus Media