Am adăugat în fereastra de vizualizare a rapoartelor din aplicația NexusERP (22.4.) o pagină nouă, "Setari".
Aici avem posibilitatea de a alege dimensiunea pe care utilizatorul dorește să o utilizeze implicit la afișarea rapoartelor, pentru orientare portrait sau landscape.
Variantele disponbile sunt cele care apar și în meniul din partea superioară a ferestrei, utilizatorul având și posibilitatea de a completa și manual o valoare numerică (implicit este 100%) .

Setările au efect pentru utilizatorul curent, pentru toate rapoartele si toate societățile.


La data de 4 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate setare % Zoom implicit la afișarea rapoartelor din aplicația NexusERP prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.4. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.4 | Nexus Media