Am adăugat în fereastra de editare a unui POS din aplicația Nexus ERP (23.12.235), câmpul "Sursă puncte fidelitate", având valori posibile "Client" (implicit) și "Delegat".
Acesta are efect în aplicația Nexus Easy Retail, acumularea și consumul punctelor de fidelitate realizându-se în funcție de sursa specificată pe posul de vânzare.

La data de 28 Iulie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate setare sursă puncte de fidelitate pentru aplicația Nexus Easy Retail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.12.235. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.12.235 | Nexus Media