Pentru a diferenția modul de tipărire a dispozițiilor de plată de tipărirea facturilor și avizelor, am adăugat în fereastra de editare a unui POS din aplicația Nexus ERP (v.24.6.341) câmpul "Tip dispozitie plată". Acesta permite valorile "Grafic" și "Text", implicit preluându-se valoarea din câmpul "Tip Factura si Aviz" la instalarea patch-ului.
În aplicația Nexus Easy Retail, la operarea din fereastra "Sertar numerar" a unei dispoziții de plată, aceasta se va tipări conform setărilor de pe pos. Dacă se alege format Grafic, se va lista dispoziția de plată pe imprimanta grafică, altfel pe imprimanta text.

La data de 5 Iunie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate setare mod tipărire dispoziție de plată operată din aplicația Nexus Easy Retail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.6.341. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.6.341 | Nexus Media