Am adăugat în fereastra de editare a modulului Locații de vânzare din aplicația NexusERP (v.22.3.382), un câmp nou, "Numerotare notă plată", cu două opțiuni:
- Unic pe Zi + Casa + Zet; (valoare implicita)
- Unic pe Zi + Locatie.

În funcție de acest câmp se va realiza ulterior numerotarea notelor de plată aferente bonurilor fiscale, operate din aplicația NexusEasyRetail (intefața Restaurant sau FastFood), sau din aplicația NexusERP (daca bonul are asociat o masă).

La data de 15 Martie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate setare mod numerotare notă de plată pe locația de vânzare prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Locatii vanzare.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.3.382. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.3.382 | Nexus Media