Am adăugat în aplicația NexusERP (v.20.19.40.), în fereastra de editare a unui pos din aparate de marcat fiscale, câmpul "Mod afișare butoane", cu 4 variante:
- Imagine + Denumire + Preț
- Imagine + Denumire
- Denumire + Preț
- Denumire.

Astfel, în aplicația NexusEasyRetail (toate tipurile de interfață) modul de afișare a produselor va fi condiționată de câmpul mai sus menționat și de cel existent până în prezent, "Format pictogramă" (Mare, Mediu, Mic).

La data de 15 Octombrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate setare "Mod afișare butoane" în fereastra de editare a unui pos din aparate de marcat fiscale prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Fast-Food şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.19.40. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.19.40 | Nexus Media