Am adăugat în aplicația NexusERP (v.20.23.66.), în fereastra de editare a modulului "Aparate de marcat fiscale", câmpul "Cod alte tipuri plată". Acesta s-a pus la dispoziția utilizator pentru a-l modifica în funcție de setările din casa de marcat. Ulterior el poate fi regăsit și în aplicația NexusPrint, pe pagina "Dispozitive", în fereastra de editare a unui dispozitiv.

La casa de marcat, pe codul pentru alte tipuri de plată se trimit în acest moment încasările efectuate cu tichete sociale. A se citi noutatea: https://www.nexuserp.ro/noutati.php?noutate=67017

La data de 9 Decembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate setare cod alte tipuri de plată pentru aparatele de marcat fiscale prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.23.66. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.23.66 | Nexus Media