Am adăugat în aplicația NexusERP (v.22.6.62.), în fereastra de editare a unui articol din Bunuri si servicii - Articole, pe pagina specificații, câmpul "Cantaribil la vanzare in EasyRetail" (implicit debifat).
Se recomandă bifarea acestuia pentru produsele a căror cantitate exactă nu se cunoaște în momentul vânzării, ci se determină prin cantărire, în momentul preparării, așa cum este cazul peștelui sau puiului, care apar în meniu cu pret per sută de grame.
Pentru a facilita operarea, în aplicația NexusEasyRetail - Restaurant, pentru aceste articole, la modificarea cantității ulterior validării comenzii de bucătărie, nu se va mai solicita confirmarea administratorului. Modificarea de cantitate în aceste condiții se va salva în logul de operare pentru verificări ulterioare.

La data de 11 Mai 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate setare articol ca fiind cântăribil la vânzarea acestuia cu aplicația NexusEasyRetail - Restaurant prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.2.258. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.6.62 | Nexus Media