În fereastra de adăugare/editare modele NTG/NTC am inclus posibilitatea de selecție a ferestrei de editare a documentelor. Acestea se creează prin intermediul ferestrei - Avansat - din interiorul formei de editare. Scopul acestor ferestre configurabile este de a limita/restricționa anumiți utilizatori sau de a lucra cu ferestre cât mai compacte care să ajute la eficientizarea operării documentelor în aceste module.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 21.18.

La data de 16 Martie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate selecție ferestre customizate la adăugare modele NTG/NTC prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Transfer intre gestiuni.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.18. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.18 | Nexus Media