Am adăugat în fereastra de editare a rapoartelor disponibile pentru dosarele setate în modulul "Opțiuni dosare contabile", tipurile noi de formate de fișier:
- XLS - Data Only,
- XLSX,
- XLSX - Data Only.

În cazul în care este setat format XLS - Data Only sau XLSX - Data Only, atunci în modulul "Arhivare rapoarte", la trimiterea pe mail sau la salvarea pe disc a unui raport, se va genera un fișier ce va conține doar datele brute din cadrul raportului, fără antetul sau subsolul acestuia.

Spre deosebire de formatul existent până în prezent ("EXCEL"), acest tip de fișier nu mai necesită prelucrări suplimentare pentru editare.


La data de 28 Martie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate generare raport în mai multe formate din cadrul modului Arhivare rapoarte prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Arhivare Rapoarte .

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.4. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.4 | Nexus Media