Pentru a facilita operarea am introdus în aplicația NexusEasyRetail(v.20.12.266.), în partea de sus a ferestrei cu produsele disponibile pentru vânzare, butoanele : 2x, 3x, 4x,....9x.
Acestea sunt utile pentru cazul în care se vinde mai mult de 1 bucată din produsul pe care urmează să îl selectăm.

Spre exemplu, in cazul in care dorim să vindem 4 sandwich-uri, selectăm 4x (ni se va completa în partea de sus Cantitate = 4) si apoi selectăm produsul sandwich. Ulterior putem identifica pe bon (partea stânga a ferestrei) produsul anterior adăugat.

În cazul în care se dorește modificarea/ suplimentarea cantității unui produs deja adăugat pe bon, acest lucru se va realiza ca până în prezent, prin selectarea produsului și modificarea cantității în pagina ce se deschide.

La data de 31 Iulie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate selectare cantitate supraunitara produs pentru vânzarea in aplicatia NexusEasyRetail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.12.266. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.12.266 | Nexus Media