Incepând cu versiunea 22.12 am modificat aplicația Nexus Facturare Online astfel incat la scanarea unui pachet promoțional pe factură, să fie adăugate componentele acestuia.
Modificarea componentelor nu este permisă ulterior adăugării lor pe factură iar ștergerea se poate realiza pentru toate componentele din pachet.
De asemenea s-a adăugat un buton nou pentru aplicarea promoțiilor atât pentru facturi cât și pentru bonuri fiscale.
Începând cu versiunea 22.16, aplicația Nexus Facturare Online și aplicația Nexus SFA Online au fost modificate, astfel încât să permită căutarea/scanarea articolelor de tip listă de articole. Pe factură/comandă se vor adăuga articolele din lista de articole aferente produsului scanat.

La data de 18 Ianuarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate scanare pachete promoționale în aplicația Nexus Facturare Online prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Facturare Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.16 | Nexus Media