În cadrul modulului "Propuneri de plată" am adăugat opțiunea "Restricționare deviz plată" (implicit debifată, valoare care corespunde modului de lucru actual). Astfel, la filtrarea facturilor în fereastra de repartizare se va ține cont de devizul preferat pentru plată ales pe factura de furnizor (pagina: "Plată").
Spre exemplu, dacă lucrez cu modul de lucru nou implementat (opțiunea este bifată) și în fereastra de repartizare facturi furnizori aleg devizul "RON", atunci se vor lua în calcul doar facturile de furnizor ale căror deviz preferat pentru plată este "RON". Atenție, dacă facturile nu au niciun deviz preferat pentru plată setat, atunci se va lua în considerare devizul de pe factură!
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.2.

La data de 12 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate restricționare deviz plată la repartizare facturi în "Propuneri de plată" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.2. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.2 | Nexus Media