Am implementat în aplicația NexusEasyRetail - Restaurant (v.22.12) reluarea unei comenzi de client. Această funcționalitate este utilă pentru locațiile de vânzare care găzduiesc și evenimente, prețul meniului fiind negociat anterior evenimentelor, urmând ca ulterior acestea să poată fi achitate utilizând aplicația NexusEasyRetail.

Astfel, în aplicația Nexus, în nomenclatorul de "Bunuri si servicii - Articole", definim un articol compus, cu tip produs "Pachet promo" și toate componentele acestuia.

În modulul "Comenzi de la clienti" inițiem o comandă de client, pe care adăugam produsul compus, cu prețul negociat și numărul de porții aferent. La adăugarea efectivă a produsului compus pe comandă, acesta se va descompune în componentele sale. În cazul în care prețurile articolelor de pe comandă se vor modifica până la momentul onorării comenzii, se poate opta pentru actualizarea prețurilor de pe comandă conform listei de preț, cu modificarea prețului, sau cu transformarea diferenței de preț în discount, utilizând asistentul "Actualizare prețuri comandă cu cele din lista de preț".

Pentru a achita și închide comanda, deschidem interfața NexusEasyRetail - Restaurant, începem un bon, selectăm clientul pentru care dorim sa operăm încasarea, reluăm comanda utilizând butonul "Reiau comanda client" și încasăm bonul.

La data de 19 August 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate reluare comandă de la client din interfața NexusEasyRetail - Restaurant prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.10.91. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.12 | Nexus Media