Pentru a facilita operarea, am modificat fereastra de "Preluare nota proprie/ospatar" din aplicația NexusEasyRetail - Restaurant (v.21.10.168.) astfel încât utilizatorul să poată selecta unul, sau mai multe articole odată, pentru a le adăuga în bonul curent.

Pentru a prelua parțial un produs, utilizatorul trebuie să completeze o cantitate și să selecteze produsul pe care îl dorește. În cazul în care se selectează un produs fără a specifica o cantitate anterior, atunci se va prelua cantitatea integral.

Cantitatea ce urmează a fi preluată este afișată și în cadrul listei cu produse, sub denumirea fiecărui produs selectat.

La data de 25 Mai 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate preluare multiplă articole în bonul curent - în aplicației NexusEasyRetail - Restaurant prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.10.168. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.10.168 | Nexus Media