Am implementat în aplicația Nexus Easy Retail (v.22.16.113) vânzarea de produse cu preț personalizat pe livrator.

Astfel, în cazul în care pe locația de vânzare am setate tipuri de servire utilizând livratori și dorim ca prețul articolelor să fie personalizat, (care să includă și comisionul spre exemplu), în aplicatia Nexus ERP trebuie să facem următoarele setări:
- În modulul "Prețuri de vânzare", mergem pe opțiunea "Editare grup ofertă" și adăugăm câte un grup de ofertă pentru fiecare livrator pentru care dorim listă personalizată de preț;
- În modulul "Prețuri de vânzare", adăugăm câte o listă de preț pe grup pentru fiecare grup de ofertă definit la pasul anterior;
- În modulul "Bonuri fiscale", mergem pe opțiunea "Setări prețuri livratori" și asociem grupurile de ofertă livratorilor.

Ulterior, în aplicația Nexus Easy Retail, articolele vor fi vândute cu preț special pe un bon cu livrare (cu Glovo, Uber Eats, Tazz, TakeAway, Bolt, Pizza Delivery) dacă livratorul are grup de ofertă asociat și listă de preț pe acesta.

Atenție! Aplicația nu face în mod automat proces verbal de modificare de pret!

La data de 28 Octombrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate personalizare grup de ofertă pe livratori prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Fast-Food şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.16.113 | Nexus Media