Am modificat aplicația NexusERP (v.22.3.296) astfel încât utilizatorul să poată face personalizarea pe Devexpress a etichetelor produselor, tipărite pe imprimante obișnuite.
Astfel, în fereastra de vizualizare a raportului cu etichetele produselor, s-a pus la dispozitie butonul "Personalizare raport", similar cu personalizarea facturilor de clienti, sau a altor rapoarte care utilizează rapoarte grafice.La data de 4 Martie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate personalizare etichete produse, tiparite pe imprimante obisnuite prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.3.296. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.3.296 | Nexus Media