Am adăugat setarea "Parolă pentru rapoartele PDF atașate" în pagina "Expeditor email" a ferestrei "Opțiuni generale" din cadrul aplicației NexusERP (v.21.6.). Această setare are efect pe societatea curentă și pentru toți utilizatorii.

Astfel, în cazul în care este setată o parolă, rapoartele trimise pe email atât din cadrul ferestrei de vizualizare a rapoartelor (trimitese pe email din partea dreaptă), cât și prin intermediul modulului "Arhivare rapoarte", vor ajunge protejate cu această parolă.

În cadrul ferestrei de vizualizare a rapoartelor, pe pagina "Email" din partea dreaptă, s-a adăugat suplimentar bifa "Utilizare parolă de protecție pentru fișierele PDF" (implicit bifată în cazul în care este setată parola pentru rapoartele PDF atașate, debifată și inactivă în cazul în care nu este setată parolă). Utilizatorul are posibilitatea de a o debifa în cazul în care consideră ca raportul trimis pe mail nu conține informații confidențiale.

Funcționalitatea este utilă în special firmelor ce oferă servicii de contabilitate și care trimit, periodic sau la solicitare, rapoarte către clienții lor. Majoritatea acestor rapoarte conțin date confidențiale iar protejarea cu o parolă restrictionează accesul persoanelor neautorizate la aceste informații.

La data de 10 Martie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate parolare rapoarte PDF atașate la emailurile trimise din aplicația NexusERP prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.6. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.6 | Nexus Media