În aplicația Nexus Online Facturare a fost adăugată posibilitatea de a vizualiza prețul de listă cu TVA dar și posibilitatea de a modifica prețul de vânzare cu TVA la adăugarea produselor pe factură și la modificarea acestora.
De asemenea, atunci când se modifică prețul de vânzare cu TVA se calculează automat prețul de vânzare fără TVA și invers.
Pentru a putea vizualiza prețul de listă cu/fără TVA este necesar să fie activ dreptul "Vizualizare preț listă" iar pentru a putea modifica prețul de vânzare cu/fără TVA trebuie activat dreptul "Permite modificare preț" din modulul Aplicații Online.
Modificările prezentate mai sus vor fi disponibile începând cu versiunea 22.4


La data de 31 Martie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate modificare preț vânzare cu TVA în aplicația Nexus Online Facturare prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Facturare Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.4. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.4 | Nexus Media