Întrucât numărul actului adițional de modificare a salariului nu este o informație salvată în baza de date Revisal, la importul contractelor de muncă din Revisal, Nexus alocă un număr dintr-un carnet selectat. Începând cu versiunea 23.19 în modulul Contracte de muncă am inclus posibilitatea de modificare a numărului actului aditional de modificare a salariului.


La data de 5 Octombrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate modificare număr act aditional decizie de salarizare prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.19. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.19 | Nexus Media