Am modificat aplicația NexusEasyRetail (v.20.12.304) astfel încât în cazul în care utilizatorul are drepturi de a da discount, atunci acesta să aibă posibilitatea de a modifica discountul și pentru produsele care au o promoție aplicată. Utilizatorul va primi mesaj de confirmare a modificării discountului și va fi atenționat privind faptul că se va dezactiva aplicarea automată a promoțiilor începând cu acel moment.

Genul acesta de operațiune este recomandat să se efectueze înainte de a închide bonul.

În cazul în care utilizatorul nu dorește să aplice deloc promoțiile pe un anumit bon, poate da pe butonul "Șterge promotii" înainte de validarea bonului.

La data de 6 August 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate modificare discount produse, ulterior aplicării promoțiilor, în aplicația NexusEasyRetail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Supermarket.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.12.304. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.12.304 | Nexus Media