Am modificat fereastra de configurare a rapoartelor din aplicația NexusErp (v.22.10.240) astfel încât în gridul cu coloane disponibile pentru afișare pe raport, din partea dreaptă, să fie afișate inclusiv câmpurile care au fost adăugate deja pe raport. Acestea vor fi evidențiate cu font gri, iar în momentul în care se va încerca adăugarea din nou a acestora pe raport, utilizatorul va fi avertizat.

Aceasta modificare este utilă în special pentru situația în care se dorește modificarea unui camp calculat din cadrul unui raport, acum nemaifiind necesară eliminarea acestuia de pe raport. Se va selecta câmpul calculat din lista de coloane disponibile pentru afisare, se va da pe butonul "Modific câmp calculat" și se vor efectua modificarile necesare.

Pentru a facilita adăugarea coloanelor pe un raport, am implementat adăugarea acestora utilizând dublu click-ul pe câmpul din gridul cu coloanele disponibile pentru afișare, fără a mai fi necesară bifarea coloanei și apăsarea butonului "Includ in raport".

La data de 11 August 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate modificare câmp calculat din rapoarte, fără a fi șters din lista de coloane afișate prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.10.240. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.10.240 | Nexus Media